ΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΜΑΣ

Οι ελαιώνες μας βρίσκονται στα νότια του νομού Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα στην πεδιάδα της Μεσσαράς, στους εύφορους λόφους πίσω από την πόλη των Μοιρών.

Εκεί, οι ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες και το γόνιμο έδαφος συνέβαλαν στην αρχέγονη καλλιέργεια ελαιόδεντρων, που με τη σειρά τους έδωσαν, και συνεχίζουν να δίνουν, έλαια ιδιαίτερης αρωματικής και γευστικής έντασης.

Νιώθουμε μεγάλη περηφάνεια που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας ελαιώνες που η ιστορία τους χάνεται στο βάθος του χρόνου, που καλλιεργήθηκαν με τον πιο παραδοσιακό και αγνό τρόπο, χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων και ζιζανιοκτόνων, με απόλυτο σεβασμό στους καταναλωτές και στο περιβάλλον.

Έτσι οι επόμενες γενιές κατάφεραν να κληρονομήσουν αυτήν την πλούσια, γόνιμη γη και να μπορέσουν να απολαύσουν αυτό το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, σπιτικό, καθαρό και αυθεντικό.

Συνεχίζουμε με πολλή αγάπη και μεράκι την οικογενειακή μας παράδοση για την παραγωγή ενός ελαιολάδου που μεγάλωσε γενιές Κρητικών και που πλέον θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας και της ζωής μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΜΑΣ