ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ

Η αποθήκευση είναι μία από τις πιο σημαντικές διαδικασίες μετά τη συγκομιδή.

Για τη διατήρηση όλων των φυσικών συστατικών που εμπεριέχονται στο ελαιόλαδο αποθηκεύεται άμεσα σε ανοξείδωτες δεξαμενές, όπου παραμένει δύο με τρείς μήνες, αεροστεγώς κλεισμένο, προκειμένου να μην αλλοιωθούν τα τόσο ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία συστατικά του.

Στη συνέχεια δεν επιδέχεται κάποιου είδους τεχνικό ή βιομηχανικό φιλτράρισμα, παρά μονάχα αφήνεται να ωριμάσει και να διαχωριστεί με φυσικό τρόπο.

Η τυποποίηση γίνεται με πιστοποιημένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στις απαραίτητες συνθήκες για τη διασφάλιση του τελικού προϊόντος, με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά για την καλύτερη φύλαξη του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ